Fysioterapi

Vi har til sammen 9 fysioterapeuter som jobber hos oss. Vi har variert bakgrunn og spesialiseringer og mulighet til å tilby individuelt tilpasset behandling.

 

Vi har en felles grunntanke om at behandling ved hjelp av veiledet trening er effektivt for mange plager, og at de aller fleste av oss har godt av litt mer bevegelse i hverdagen. Derfor har vi en aktiv tilnærming til mange problemstillinger. I tillegg benytter vi oss av behandling på benk når vi finner dette nødvendig.

 

Hos oss har 8 av fysioterapeutene driftsavtale med Orkdal kommune. Oda Sterten jobber uten driftsavtale og har med det en noe høyere pris, men betydelig kortere venteliste. Alle våre fysioterapeuter har offentlig autorisasjon. Man kan få time hos oss med eller uten henvisning fra lege.

 

 


Fysioterapeut i treningssalen

Onsdager 17-20 er det fysioterapeut tilgjengelig i treningssalen. Her vil det være mulighet til å spørre om det man lurer på rundt trening eller skader, samt få tips rundt øvelser...

Trening, Fysioterapi

Flere nyheter


Trening som behandling

Vi er opptatt av en god individuell behandlingsplan kombinert med tilpasset trening i treningssal og gode øvelser for hjemmebruk.